Opties Nobel infraroodcabine

Nobel Infraroodsauna Banner

De Nobel sauna's zijn van onderstaande extra opties te voorzien.

Terug naar de Infrarood sauna serie Nobel.

Bij de Nobel sauna lijn hebt u keuze uit Hemlock hout of Red Ceder hout.

Voordeel Red Ceder:
Red Ceder hout is van nature mooi en duurzaam en heeft met name daardoor een grote toegevoegde waarde in bijvoorbeeld vochtige ruimtes. Ook heeft Red Ceder een prettige geur en heeft het van nature een antibacteriële werking. Eveneens heeft red ceder de eigenschap ook reflecterend te zijn, waardoor de infraroodstraling door het Red Ceder gereflecteerd wordt, waardoor dit hout op zichzelf minder warmte opneemt, wat de opwarmtijd van de infraroodcabine weer ten goede komt.


De Nobel sauna's zijn uit te rusten met een professionele LED  kleurentherapie.


Voordeel professionele LED kleurentherapie:
De lichtopbrengst van deze kleuren is veel hoger dan van de kleurentherapie die standaard in de cabine geleverd wordt. Tevens biedt de professionele kleurentherapie meer mogelijkheden, zoals het dimmen van de lichtsterkte, meer kleuren in het spectrum, een winterdepressie functie (fel wit licht) en een programma waarin alle kleuren automatisch voorbij komen. De professionele kleurentherapie heeft 609 LEDS (29x21), waardoor een egaal lichtgevend vlak wordt gevormd. Deze kleurentherapie is een absolute meerwaarde voor uw infrarood sauna.


De nieuwe Optionele NobelFLEX Triple Therapy Heaters.
Omschrijvin NobelFLEX Triple Therapy Heaters
***NIEUW***
Nu verkrijgbaar met de nieuwe innovatieve NobelFLEX Triple heaters, de triple heaters zijn voorzien van 3 infrarood elementen.
Deze heaters bestaan uit een armatuur/stralerbehuizing met daarin een magnesiumoxide-, een Full Spectrum- én een keramische infrarood straler (3 in 1).
Wilt u alleen transpireren? Schakel dan de keramische infrarood stand in.
Wilt u ontspannen en ontgiften? Schakel dan de Magnesiumoxide infrarood stralers in. 
En voor een therapeutische snelle sessie voor uw gewrichten en spieren schakelt u de korte golf Full Spectrum elementen in.

Tevens is uiteraard ook een combinatie sessie mogelijk aangezien afzonderlijke Triple Heater schakelbaar is op Keramisch (lange golf) óf Full spectrum (korte golf) óf magnesiumoxide (midden golf).
Daarnaast is iedere heater ook afzonderlijk uitschakelbaar, waardoor een saunasessie op maat op ieder moment voorhanden is. De Nobel Infrarood sauna is één van de meest verkochte merken, zeer goede kwaliteit, 8 verschillende modellen.
Kom naar onze showroom om de Nobel infraroodsauna's te zien, bel 0174-625237 voor een afspraak.

Terug naar de Infrarood sauna's Nobel