Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Beoordelingen

Infrasol heeft een zeer mooie sauna op maat laten maken! Perfecte afwerking tot in de kleinste details
Wij zijn ontzettend blij met onze sauna op maat inclusief 2 infrarood zitplaatsen. Wij hebben uitgebreid de tijd genomen om tot de voor ons perfecte sauna te komen en zijn daarin op een zeer professionele wijze geholpen door Fred Lange, eigenaar van Infrasol. Altijd direct bereikbaar en ook de laatste kleine puntjes perfect opgelost, samen met de saunabouwers. Een topklasse bedrijf, een aanrader!
Wij hebben bij infrasol een infrarood sauna op maat gekocht. Bevalt heel goed. In het hele proces kregen we goede uitleg en advies, werd er meegedacht over detailinvulling en de monteurs werkten zeer netjes en volgens afgesproken planning. Ook service achteraf is heel goed; paar restpunten direct verholpen en voor vragen is Fred Lange altijd beschikbaar. Terecht een 5-sterren specialist!
We hebben een infrarood sauna bij Infrasol gekocht en zijn er heel erg blij mee.
De kennis en behulpzaamheid waardeerde we zeer.
We zouden zeker aanraden om eens een kijkje in de showroom te nemen en je laten adviseren.

Een zeer tevreden klant.
Sinds gisteren beschik ik over een infrarood cabine. Na uitvoering overleg met de heer de Lange is mijn cabine op maat gemaakt!
De plaatsing door twee monteurs ging voortvarend. En alles paste en werkte.

Groot compliment, zowel voor de voorlichting als de fabricage en plaatsing!

Ik raad Infrasol zeer aan!
In februari 2017 bij Infrasol een infra rood sauna gekocht. De heer Fred Lange geeft niet alleen een prima en objectieve voorlichting, maar ook een meer dan prima service verlening in bijvoorbeeld de advisering van zijn klanten en doet dat zelfs op een zondag. Kortom een prima verkoopadres voor de aankoop van een mooie infra rood sauna.
Combi white aan geschaft , Heerlijk een aanrader! De monteur was heel behulpzaam.
Sinds oktober jl hebben we een infrarood sauna. Het is een prachtige op maat gemaakte sauna die met veel inspanning in een korte tijd is gemaakt zodat we hem tijdens onze open huis konden showen. En wat genieten we regelmatig van deze luxe in huis.Geweldig! Geen moment spijt! En een uitstekende advisering en begeleiding door Fred Lange
Hebben twee maanden geleden een infrarood-cabine gekocht bij de firma Infrasol .Een Nobel 90. Het blijkt een prima keuze te zijn. Goed voorgelicht door Meneer Fred . Mijn man wilde graag een zweetcabine en ik infrarood voor mijn reuma.Met de mogelijkheid van 3 standen komen we beiden aan onze trekken en hebben er al vele malen gebruik van gemaakt.Bedankt.
Een week geleden is onze infraroodsauna geplaatst. Na het bezoeken van verschillende bedrijven, zonder veel wijzer te zijn geworden over de infraroodsauna, kwamen we in 's Gravenzande terecht bij Infrasol. Een openbaring. We werden deskundig voorgelicht en konden rustig alle sauna's bekijken. Hier, bij Infrasol, was het makkelijk om een keuze te maken.
Het plaatsen gebeurde deskundig en het eindresultaat was helemaal zoals wij het voor ogen hadden.

Peter en Nell Peverelli
Schrijf beoordeling